Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Heinz ξεκίνησε καμπάνια για την καλλιέργεια της ντομάτας στο Fortnite

*
Η Heinz, γνωστή για την ketchup της, ξεκίνησε μέσω του Fortnite μια καμπάνια που περιστρέφεται γύρω από τις ντομάτες. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ένας χάρτης, που αναπαριστά μια από τις φάρμες της εταιρείας. Ο τίτλος του είναι "SOS Tomatoes" και αποσκοπεί στο να μάθει το κοινό ότι το ποιοτικό επίπεδο του εδάφους σε παγκόμιο επίπεδο φθίνει, λόγω της υπερχησιμοποίησής του. Η Heinz περιγράφει την εμπειρία ως μοναδική στο είδος της, με μια καταιγίδα να αντικατοπτρίζει το πόσο γρήγορα μειώνεται η ποιότητα των καλλιεργήσιμων εκτάσεων.



Ο χάρτης παρουσιάζει θερμοκήπια όπου αναπτύσσονται αρχικά τα φυτά της ντομάτας, πριν μεταφερθούν σε χωράφια όπου μεγαλώνουν και ωριμάζουν. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να δείτε την ketchup να καλλιεργείται ακριβώς η σάλτσα της. Επιπλέον, η Heinz υπόσχεται παραγωγή ντομάτας κατά 100% σε έδαφος που δεν έχει υποστεί υπερκαλλιέργεια ως το 2025 και μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050.

"Όλοι μπορούμε να παίξουμε έναν ρόλο, κυριολεκτικά, στην προστασία του εδάφους μας και των νόστιμων τροφών που προέρχονται από αυτό", δήλωσε η επικεφαλής της αειφορίας της Heinz, Cristina Kenz. "Είναι μια μάχη για την οποία αξίζει να παλέψεις".

Το SOS Tomatoes θα το βρείτε στο μενού του Fortnite Discover, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 1877-1435-6432.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*