Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αφαίρεσε το όνομα του Tom Clancy από το XDefiant

*
Η Ubisoft αφαίρεσε το όνομα του Tom Clancy από το επερχόμενο free-to-play shooter XDefiant. Πλέον δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στο διαφημιστικό υλικό του τίτλου και συμφωνα με την Ubisoft αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα περιλαμβάνονται και factions από κυκλοφορίες που δεν ανήκουν στο σύμπαν του Tom Clancy και θα προστεθούν στους Wolves (Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell), Cleaners και Outcasts (The Division), που ήδη γνωρίζουμε.

Η αποκάλυψη έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση για την πραγματοποίηση μιας σειράς από "Insider Sessions" για το παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, ένας μικρός αριθμός παικτών θα μπορέσει να δοκιμάσει το XDefiant, σε συνεργασία με developers. Αρχικά, πρόσβαση θα έχουν μόνο οι PC gamers, όμως σταδιακά οι δοκιμές θα επεκταθούν και σε άλλες πλατφόρμες.


Μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας για συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του XDefiant, όπου θα κληθείτε να υπογράψετε ένα NDA. Το παιχνίδι αναμένεται για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, Google Stadia, Amazon Luna κα PC (Ubisoft Connect), με cross play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*