Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απόκτησε το Bloodborne Kart

*
Ένα fan-made Bloodborne racing game που βασίστηκε σε Πρωταπριλιάτικο αστείο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απόκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως ανακοίνωσε η δημιουργός Lilith Walther, το Bloodborne Kart θα κυκλοφορήσει δωρεάν για PC στις 31 Ιανουαρίου μέσω του itch.io. Στο παρελθόν η Walther είχε κυκλοφορήσει το Bloodborne PSX, ένα demake του παιχνιδιού της FromSoftware, όπως το είχε φανταστεί ότι θα έμοιαζε στο πρώτο PlayStation.

Στη συνέχεια, fans του παιχνιδιού είπαν ως αστείο στη Walther ότι θα έπρεπε να στραφεί στο Bloodborne Kart, ένα ψεύτικο leak meme 2017. Την Πρωταπριλιά του 2021, η Walther δημοσίευσε εικονικά πλάνα από ένα παιχνίδι Bloodborne Kart του PS1, αστειευόμενη ότι εργαζόταν σε αυτό. Ωστόσο, το αστείο έγινε τελικά πραγματικότητα και το Bloodborne Kart απέχει λίγους μήνες από την κυκλοφορία του. Θα περιλαμβάνει 12 οδηγούς και 16 διαδρομές. Ακόμα θα έχει single player campaign mode με boss fights, local split-screen multiplayer και Battle mode.


Παρά το γεγονός ότι κάποιοι εκφράζουν ανησυχίες ότι ίσως η Sony αποφασίσει να μπλοκάρει το παιχνίδι, τπ γεγονός πως πρόκειται για ένα fan project που θα προσφερθεί δωρεάν λειτουργεί υπέρ της Walther. Πάντως, για το Bloodborne PSX η Sony δεν έκανε κάποια παρόμοια κίνηση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*