Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το επόμενο Resident Evil Remake θα αποκαλυφθεί φέτος

*
Η Capcom ετοιμάζεται να ανακοινώσει αργότερα φέτος το επόμενο μεγάλο Remake της σειράς Resident Evil, και σύμφωνα με τον αξιόπιστο insider Dusk Golem, πρόκειται για το Resident Evil: Code Veronica, το κλασικό αποκλειστικό game του Dreamcast από το 2000, που βγήκε υπό την εποπτεία του δημιουργού Shinji Mikami.

Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε αρχικά αποκλειστικά για Dreamcast και αργότερα για PS2 και GameCube, ακολουθεί την Claire και τον αδελφό της Chris Redfield σε μια μάχη επιβίωσης από ξέσπασμα ιού σε ένα απομακρυσμένο νησί φυλακών, και ο Dusk Golem διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να περιμένουμε remake του Resident Evil 5, αλλά ενός game που "ξεκινά με "(C)" και τελειώνει "(ode Veronica)", επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες τόσο για αυτό, όσο και για το Resident Evil: Zero.




Η Capcom έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια με τα remakes των RE2, RE3 και RE4, που έλαβαν διθυραμβικές κριτικές και πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα, κάτι που καθιστά λογική την επέκταση της στρατηγικής σε κλασικούς τίτλους όπως το Code Veronica, ενώ παράλληλα το επόμενο mainline entry, Resident Evil Requiem, προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο σε PS5, Xbox Series X/S, Switch 2 και PC.

Η Sony εξαφάνισε από το PlayStation Store πάνω από 1000 games

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*