Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το Fallout: New Vegas Ultimate Edition

To Fallout: New Vegas Ultimate Edition είναι μία από τις «ιδιαίτερες» κυκλοφορίες της σειράς και πλέον μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Ο τίτλος έρχεται ως προσφορά από το Epic Games Store και μάλιστα στην πλουσιότερη μορφή του. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2010 αρχικά και το 2011 επανήλθε με ακόμη περισσότερο περιεχόμενο. Ουσιαστικά μπορείτε να κατεβάσετε το βασικό τίτλο με όλα τα DLCs του, τα τέσσερα narrative expansions: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues και Lonesome Road. Το New Vegas θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς της Bethesda Softworks και έρχεται να ακολουθήσει το Death Stranding στις παροχές της πλατφόρμας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και το επόμενο δωρεάν παιχνίδι θα είναι σημαντικό, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*