Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με άρωμα ελληνικής μυθολογίας η δεύτερη σεζόν του Overwatch 2 (trailer)

Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα το trailer που παρουσιάζει τις προσεχείς προσθήκες στο Overwatch 2. Συγκεκριμένα με το επερχόμενο update οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τον καινούργιο χάρτη, Shambali Monastery. Μαζί με αυτόν στο παιχνίδι μπαίνει και ο Ramattra, ένας νέος χαρακτήρας tank, που θα μπορεί να αλλάξει μορφή και ικανότητες την ώρα της μάχης. Ο Ramattra θα ξεκλειδώνεται μέσω του battle pass, ενώ αν κάποιος έχει το πακέτο premium θα είναι άμεσα διαθέσιμος.

Από τις 5 μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου 2023 θα υπάρχει ένα νέο mode που θα λέγεται Battle for Olympus. Η μάχη θα διεξάγεται σε μια ανανεωμένη έκδοση του χάρτη Ilios όπου οι χαρακτήρες θα διαθέτουν θεϊκές δυνάμεις.


Στο update του Overwatch 2 θα υπάρχει και γεύση από ελληνική μυθολογία. Η Junker Queen θα λάβει ένα μυθικό skin με τη μορφή του αρχαίου θεού Δία. Για να αποκτήσει κάποιος αυτό το skin θα χρειαστεί να φτάσει στο level 80 του battle pass.

Μαζί με τις νέες προσθήκες θα γίνουν και ορισμένες αλλαγές στις ικανότητες των χαρακτήρων για καλύτερη εξισσορόπηση στη μάχη. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, όσοι παίκτες δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τους Sojourn, Junker Queen και Kiriko θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν κερδίζοντας έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*