Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Deathloop οι προσθήκες στο PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο

*
Η Sony αποκάλυψε την πλήρη λίστα των παιχνιδιών που θα προστεθούν στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus τον Σεπτέμβριο. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα μέσω διαρροής, οι τίτλοι που θα μπορέσουν να προσθέσουν στη συλλογή τους όλοι οι ενεργοί χρήστες της υπηρεσίας είναι οι: Need for Speed Heat, Toem κα Granblue Fantasy Versus

Υπάρχουν όμως και επιπλέον προσθήκες για τους συνδρομητές των πακέτων Extra και Premium. Πρώτα απ' όλα, υπάρχει το Deathloop της Arkane Lyon. Το roguelike first person shooter λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, για PS5 και PC.


Θα συνοδευτεί από μια σειρά παιχνιδιών του PS4, που είναι τα: Assassin's Creed Origins, Watch Dogs 2, Dragon Ball Xenoverse 2, Spiritfarer: Farewell Edition, Chicory: A Colorful Tale, Rabbids Invasion: The Interactive TV Show, Rayman Legends και Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition.

Τα Alex Kidd in Miracle World DX και Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5 θα γίνουν διαθέσιμα σε εκδόσεις για PS4 και PS5.

Τέλος, οι συνδρομητές του πακέτου Premium θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθουν με τα: Syphon Filter 2 (PS1), The Sly Collection (PS3), Sly Cooper: Thieves in Time (PS3), Bentley's Hackpack (PS3), Toy Story 3 (PSP), Kingdom of Paradise (PSP).

Όλες οι λεπτομέρειες στο σχετικό post του PlayStation Blog.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*