Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με δύο δωρεάν παιχνίδια θα συνεχίσει τις προσφορές του το Epic Games Store

*
Με δύο δωρεάν παιχνίδια για υπολογιστές θα συνεχίσει τις προσφορές του το Epic Games Store. Από την επόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου, ώρα 18:00, μέχρι και τις 25 του μήνα, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε, χωρίς την οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση, το The Big Con της Mighty Yell και το Town of Salem 2 της BlankMediaGames. Μην ξεχνάτε ότι, από σήμερα, έως και τις 18 Απριλίου, το Epic Games Store προσφέρει στους χρήστες του το Ghostrunner των One More Level και 3D Realms.

Το μόνο που απαιτείται είναι να έχετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Epic Games. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμα, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε έναν, η διαδικασία είναι απλή και δεν κοστίζει το παραμικρό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*