Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι ολοκληρώνεται το Autumn Sale του GOG

*
Το Autumn Sale του GOG ολοκληρώνεται με ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι. Πρόκειται για το Requiem: Avenging Angel που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Μοναδική προϋπόθεση να είναι να αποδεχτείτε τη λήψη διαφημιστικών email από το GOG.

To Requiem: Avenging Angel είναι ένα 3D, first-person action game που κυκλοφόρησε το 1999 η Cyclone Studios και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Ziggurat Interactive.


“Ένας ιερός πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Γη ανάμεσα στους Εκλεκτούς Στρατιώτες του Παραδείσου και τους Έκπτωτους Άγγελους της Κολάσεως. Είστε ο Malachi, ένας Εκλεκτός Άγγελος, που στέλνεται στη Γη για να σώσει τη Δημιουργία από τους Έκπτωτους.

Θα βρεθείτε σε έναν καθηλωτικό κόσμο και θα αναπτύξετε αγγελικές δυνάμεις όπως η κατάληψη σωμάτων, ο βρασμός του αίματος, η επίκληση σμήνους από ακρίδες και η ικανότητα να μετατρέπετε τους εχθρούς σας σε στύλες αλατιού. Χωρίς εσάς, η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*