Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέρος του Fortinite τα Samsung Galaxy S23

*
H Samsung ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Fortnite, φέρνοντας τη σειρά Galaxy S23 στο metaverse. Πιο συγκεκριμένα η θα τοποθετήσει ένα κατάστημα Samsung SmartCity σε ένα Samsung Island, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με διαφορετικές συσκευές, όπως τα εν λόγω smartphones.



Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον χάρτη με τον κωδικό 8526-6648-9508. Εκτός από την αλληλεπίδραση με συσκευές θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με το Fun Game Quest, ένα παιχνίδι που μοιάζει με το κρυφτό. Σε κάθε γύρο θα αναζητάτε στον χάρτη συσκευές Galaxy S23 και όσες βρίσκετε θα τις διατηρείτε στην κατοχή σας.

Samsung Galaxy S23 is now part of Fortnite

Ο Arthur Wong, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Samsung Latin America, δήλωσε ότι τα κανάλια επικοινωνίας στο metaverse πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς και η συνεργασία με το Fortnite επιτρέπει στην εταιρεία να συνδέει με μεγάλη ταχύτητα, μηνύματα, προϊόντα και ανθρώπους, με υψηλό βαθμό απασχόλησης".

Υπάρχουν βελτιώσεις στο gameplay, που περιστρέφονται γύρω από τις δυνατότητες του Galaxy S23. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία zoom, ενώ υπάρχει επίσης το πλήκρο Nightography που επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν στο σκοτάδι. Υπάρχει επίσης το πλήκτρο Knox, που δίνει έμφαση σε μια άλλη διάσταση του οικοσυστήματος Galaxy, ανέφερει το σχετικό δελτίο τύπου.

Samsung Galaxy S23 is now part of Fortnite 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*