Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MultiVersus: Πληροφορίες για το gameplay του Gizmo

*
Ένα tweet, στον επίσημο λογαριασμό του MultiVersus, έριξε φως στις ικανότητες που θα έχει o Gizmo στο δημοφιλές παιχνίδι. Οπλισμένος με το τόξο του από την ταινία «Gremlins 2», έρχεται να βοηθήσει τον παίκτη του και αναλαμβάνει υποστηρικτικό ρόλο.

Πώς λειτουργεί το όπλο; Το φορτίζει και πετάει φλεγόμενα βέλη, ενώ αν στακάρει σε δύναμη το βέλος μπορεί να εκραγεί. Επιπλέον έχει μία κίνηση που ονομάζεται «Song of the Mogwai», που δημιουργεί νότες και κάνει damage στους αντίπαλους που βρίσκονται κοντά του.

Ο Gizmo, θα μπορεί όταν το επιλέξει, να ανέβει στον συμπαίκτη του και να κινηθούν μαζί, ενώ μπορεί να κάνει debuff τον συμπαίκτη που έχει επηρεαστεί από την ικανότητα κάποιου αντιπάλου. Παράλληλα, όσο βρίσκεται στην πλάτη του συμπαίκτη του, μπορεί να παίρνει ένα ποσοστό από το damage που δέχεται προκειμένου να τον προστατέψει. Το τραγούδι του Gizmo, κάνει silence τους αντιπάλους και δίνει buff στους συμπαίκτες.


Ο νέος χαρακτήρας του MultiVersus, αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα στο παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία αργότερα θα δούμε να έρχεται ο Black Adam και ο Rick με τον Morty.

Τέλος να αναφέρουμε, πως όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, πολύ σύντομα θα δούμε να έρχονται δύο νέα modes, το “Classic Arcade Mode” και το νέο “Ranked Mode” του οποίου η σεζόν θα λήξει τον Νοέμβριο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*