Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες δίνουν ελπίδες για αναβίωση του Scalebound

*
To Scalebound δεν είχε την τύχη να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε το 2014 και υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε δυο χρόνια μετά. Όμως αυτό αναβλήθηκε για το 2017 και τελικά τα Microsoft Studios προχώρησαν στην ακύρωση του project. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ελπίδες να επανέλθει κατά κάποιο τρόπο στην επικαιρότητα.

Όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου XboxEra podcast ο συνιδρυτής και συμπαρουσιαστής της εκπομπής, Shpeshal_Nick η PlatinumGames ίσως συνεργάζεται ήδη με το Xbox για να δώσουν και πάλι ζωή στο Scalebound.


"Κοιτάξτε, είναι πολύ, πολύ νωρίς, όμως μου έχουν αναφέρει ότι η Platinum(Games) συνεργάζεται με το Xbox για να βρουν τρόπους να επαναφέρουν το Scalebound".

Ο ίδιος εξήγησε πως δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκινάει από την αρχή ή από το σημείο που είχε σταματήσει το project, όμως δεν είναι κάτι εκτός των ορίων της πραγματικότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*