Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες πριν την πρεμιέρα του Silent Hill: Ascension (trailer)

Μέσω ενός νέου video η Genvid δημοσίευσε επιπλέον πληροφορίες για το Silent Hill: Ascension πριν την αποψινή του πρεμιέρα. Η εμπεριία τρόμου θα γίνει διαθέσιμη σε ζωντανή ροή μέσω desktop browsers σε PC, iOS (App Store) και Android (Google Play), με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2023 και ώρα 03:00. Τα επεισόδια της εβδομάδας θα γίνονται διαθέσιμα μέσω του Sony Pictures Core app για PlayStation 5 και PlayStation 4, του Bravia Core app για τηλεοράσεις Bravia και του Bravia Core για το Xperia app σε επιλεγμένα Xperia smartphones. Η πρεμιέρα θα τιμηθεί με ένα pre-show που θα ξεκινήσει στις 01:30, με την πρώτη απόφαση να μπορεί να ληφθεί ήδη και θα επηρεάσει την κατάληξη των πρώτων σκηνών του live stream, όπως η τύχη της Rachel Hernandez, που είναι μια από τις πρωταγωνίστριες. Το περιθώριο για τη λήψη των αποφάσεων θα είναι 24 ώρες ή μεγαλύτερο και η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ότι ποτέ δυο μέρες δεν θα είναι οι ίδιες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*