Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο δωρεάν παιχνίδι από το GOG στο πλαίσιο του Autumn Sale

*
Νέο δωρεάν παιχνίδι προσφέρει το GOG στο πλαίσο του Autumn Sale. Πρόκειται για το Ghost Master και μπορείτε να το προσθέσετε στη συλλογή σας ως τις 7 Σεπτεμβρίου. Μοναδική προϋπόθεση είναι να επιτρέψετε στο GOG να σας στέλνει διαφημιστικό υλικό μέσω emails. To Ghost Matter συνδυάζει στοιχεία περιπέτειας με τακτική και στρατηγική και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Sick Puppies. Κυκλοφόρησε το 2003 και το σκορ του στο Metacritic ήταν 81.

"Διασκεδάστε τρομάζοντας σε αυτόν τον στοιχειωμένο κόσμο εμπνευσμένο από κλασικές ταινίες τρόμου όπως το Hellraiser ή το Ghost Ship", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού στο GOG. "Γίνεσαι ο Ghost Master σε μια μοναδική μάγική μίξη στρατηγικής, περιπέτειας και φαντασμάτων. Μοναδικός σκοπός σου είναι να τρομάξεις τους ανθρώπους για να τους διώξες από την πόλη".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*