Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Offline σε τρεις μήνες η open beta του MultiVersus

*
H Warner Bros. και η Player First Games ανακοίνωσαν πως η open beta του MultiVersus δεν θα είναι playable online σε τρεις μήνες.

Ο συνιδρυτής της Player First Games και game director του MultiVersus, Tony Huynh, είπε πως η εταιρεία ανάπτυξης σκοπεύει να κυκλοφορήσει την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού στις αρχές του 2024. Μέχρι τότε, οι παίκτες θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα features του τίτλου και θα πρέπει να αρκεστούν σε offline local matches καθώς και στα training rooms. Το ίδιο θα γίνει και με άλλα modes που αφορούν τις συλλογές διαφόρων cosmetic items.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Huynh: "η open beta υπήρξε πολύ χρήσιμη για εμάς και βοήθησε να συλλέξουμε στοιχεία προκειμένου να διορθώσουμε την τελική έκδοση του MultiVersus. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Μέσω της open beta έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε τις αδυναμίες του τίτλου, ειδικά όσον αφορά τους χαρακτήρες, τους χάρτες αλλά και τις διάφορες αστοχίες στο matchmanking. H πρόοδος μας βασίζεται αποκλειστικά στο feedback των fans και γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να σταματήσουμε την open beta στις 25 Ιουνίου, ώστε να διορθώσουμε τυχόν αστοχίες".



Σε ένα FQA, η Warner σημείωσε πως “το MultiVersus θα σταματήσει να διατίθεται μέσω των διαφόρων ηλεκτρονικών καταστημάτων στις 4 Απριλίου του 2023. Όσοι από εσάς έχετε πραγματοποιήσει αγορές εντός του παιχνιδιού, αυτές θα μεταφερθούν στην πλήρη έκδοση, το επόμενο έτος. Οι επιστροφές χρημάτων δεν θα είναι διαθέσιμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τηρηθούν οι τρέχουσες πολιτικές των refunds μόλις επιστρέψει το παιχνίδι”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*