Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ήρωες γίνονται κακοί στη νέα σεζόν του Overwatch 2

*
Η δέκατη σεζόν του Overwatch 2 θα ξεκινήσει στις 16 Απριλίου και θα προστεθεί ο νέος ήρωας Venture. Αν και ο brawler θα είναι o σταρ της νέας σεζόν, ένα ξεχωριστό event θα λάβει μέρος από τις 23 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου. Στο Mirrorwatch η Blizzard θα μετατρέψει τους ήρωες σε κακούς και το ανάποδο.

Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει skins για τους Tracer, Reinhardt και Brigitte ως μέλη του Talon, της ύπουλης οργάνωσης του σύμπαντος του Overwatch. Οι Doomfist, Widowmaker και Sombra θα έχουν skins στο χαρακτηριστικό μπλε και άσπρο του Overwatch. Παράλληλα θα τρέξει και ένα PvP event που θα έχει ως θέμα τα remixed skins και τις αλλαγές στα abilities μερικών ηρώων όπως ο Doomfist που πλέον θα έχει άσπιδα. Η Mercy θα λάβει το customizable Mythic skin αυτής της σεζόν.

Τέλος, όσον αφορά τα limited-time events, η Blizzard θα τρέχει ένα μικρό δοκιμαστικό για το Clash Mode. Από τις 16 έως τις 29 Απριλίου, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το Hanaoka map, μια αναδιαμόρφωση του Hanamura του πρώτου Overwatch όπου οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το νέο mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*