Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Olympic Esports Series 2023: Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε το Fortnite στην κατηγορία sport shooting

*
Το Fortnite ανακοινώθηκε ως η νεότερη προσθήκη στο πρόγραμμα του Olympic Esports Series 2023, όπου συμπεριλαμβάνονται τα Just Dance 2023 και Gran Turismo 7. Το battle royale της Epic Games θα είναι ένας από τους τίτλους της κατηγορίας sport shooting, κάτι που αποτελεί έκπληξη, μια και στο παρελθόν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιστροφή φάνηκε να αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2018 εκπρόσωποι της Δ.Ο.Ε. δήλωσαν πως δε γίνεται να συμπεριληφθεί τίτλος που να προωθεί τη βία, με τον οποιονδήποτε τρόπο. Κάτι που σημαίνει πως shooting games δεν επρόκειτο να αποτελέσουν κομμάτι της διεξαγωγής του Olympic Esports Series. Έως τώρα.


Στο Fortnite του Olympic Esports Series θα μπορούν να λάβουν μέρος οι 12 καλύτεροι παίκτες του Fortnite Champion Series 2023. Βέβαια, όλοι οι fans του Fortnite θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν λίγο… Ολυμπιάδα, αφού θα υπάρξει ένα θεματικό event με ένα καινούργιο νησί που θα προωθεί το Olympic Esports Series 2023.

Το Fortnite κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*