Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Απελευθερώνεται από το battle pass το ξεκλείδωμα των Heroes (video)

Οι ήρωες του Overwatch 2 θα είναι δωρεάν κατά το λανσάρισμά τους και αυτό θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από την έναρξη της 10ης σεζόν του παιχνιδιού, δηλαδή στα μέσα Απριλίου. Στο νεότερο developer update, ο game director Aaron Keller ανακοίνωσε ότι οι παίκτες δεν θα ειναι στο εξής υποχρεωμένοι να αγοράζουν το premium battle pass για να ξεκλειδώσουν νέους χαρακτήρες ή να κάνουν grind για πολλές ώρες ώστε να τους αποκτήσουν μέσω του δωρεάν battle pass.

"Οι ήρωες είναι μια από τις πιο συναρπαστικές προσθήκες στο παιχνίδι και θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτούς όταν κυκλοφορούν, γι' αυτό είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο/ η Venture και όλοι οι μελλοντικοί ήρωες θα είναι δωρεάν για όλους τους παίκτες όταν γίνουν διαθέσιμοι", είπε ο Keller.


"Ξεκινώντας με τον/ την Venture, οι ήρωες δεν θα ξεκλειδώνονται πλέον μέσω του Battle Pass. Αυτό περιλαμβάνει όλους τους προηγούμενους ήρωες του Overwatch 2".

Επιπλέον, με την έναρξη λειτουργίας του Mythic Shop, οι παίκτες θα έχουν έναν νέο τρόπο να ξεκλειδώνουν Mythic skins και κάνοντας πρόοδο στο Premium Battle Pass, θα επιλέγουν το αν θα ξεκλειδώνουν όλες τις παραλλαγές ή όχι.

Τέλος από τη Season 10 και μετά οι παίκτες θα κερδίζουν coins τόσο μέσω του premium, όσο και μέσω του δωρεάν battle pass. Ο αριθμός που θα βάζουν στο πορτοφόλι τους δίχως να ξοδεύουν πραγματικά χρήματα θα αυξηθεί από τα 540 στα 600.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*