Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Η έκτη σεζόν θα προσθέσει έναν ακόμα healer (trailer)

Η Blizzard κυκλοφόρησε ένα καινούργιο trailer για την έκτη σεζόν του Overwatch 2, στο οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά η Illari, η νέα healer του τίτλου.

Η Illari επιτίθεται απελευθερώνοντας τη δύναμη του ήλιου με τη βοήθεια του γιγαντιαίου όπλου της και, όπως φαίνεται, τα skills της θα ανταγωνίζονται αυτά της Ana, που είναι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Overwatch. Η ικανότητα healing που διαθέτει είναι παρόμοια με τα healing grenades του Baptiste, αφού μοιάζουν με πυραύλους που κολλούν σε επιφάνειες, εκτοξεύοντας ακτίνες φωτός στους συμμάχους που βρίσκονται κοντά τους.


Η προσθήκη της Illari φέρνει έναν ακόμα support hero στη διάθεση των παικτών, καθώς η έκτη σεζόν επιφυλάσσει την επιστροφή της ιστορίας στον πόλεμο ενάντια του Null Sector. Μαζί έρχονται και δύο νέοι χάρτες PVP (Survasa, New Junk City), αλλά και ένα ακόμα PVE event.

Η έκτη σεζόν του Overwatch ονομάζεται Invasion και θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου 2023. Ο τίτλος διατίθεται για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*