Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ Overwatch, θα χρειαστούν 100 αγώνες για να ξεκλειδώσουν κάθε χαρακτήρα

*
Η Blizzard ανακοίνωσε την εφαρμογή του First-Time User Experience στο Overwatch 2. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια εισαγωγή στον κόσμο του τίτλου για όσους δεν έχουν παίξει ποτέ Overwatch.

Το FTUE, όπως το ονομάζει η εταιρεία, ισχύει για τους λογαριασμούς Blizzard που συνδέονται για πρώτη φορά με τίτλο Overwatch. Στο Overwatch 2, οι παίκτες που υπάγονται σε αυτήν την κατηγορία θα χρειαστεί να παίξουν περίπου 100 αγώνες για να ξεκλειδώσουν όλους τους χαρακτήρες και όλα τα modes του τίτλου. Στην αρχή του παιχνιδιού θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο περιεχόμενό του και, για να μπορούν να συμμετάσχουν στο competitive mode του, θα πρέπει να κερδίσουν σε 50 quick play matches.

Όπως σημειώνει η Blizzard, το FTUE βοηθά τους παίκτες στο να προσαρμοστούν σε ένα σύμπαν που, με τα χρόνια, έχει γίνει αρκετά περίπλοκο.


Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*