Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Ποινές και σε όσους... κάνουν παρέες με cheaters

*
To Overwatch 2 επεκτείνει τις τιμωρίες σε παίκτες που είναι φίλοι με cheaters. Η Blizzard ετοιμάζει νέες ποινές, που θα εφαρμοστούν την τρίτη σεζόν του παιχνιδιού και πλέον θα τιμωρούνται και όσοι κάνουν ομάδες με cheaters, καθώς με τον τρόπο αυτό θα αποκτούν πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ο πέλεκυς έχει πέσει ήδη σε περισσότερους από 50.000 cheaters και ελπίζει ότι τα νέα μέτρα θα αποθαρύνουν όσου σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν πλάγια μέσα με οποιοδήποτε τρόπο.

Επίσης, η Blizzard αποκαλύπτει ότι άρχισε πρόσφατα να χρησιμοποιεί αλγόριθμους μετατροπής φωνής σε κείμενο και τεχνητή νοημοσύνη για να καταπολεμήσει τους παίκτες του Overwatch 2 που προκαλούν αναστάτωση μέσω του chat. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτές οι μέθοδοι ήταν "εξαιρετικά ακριβείς και αποτελεσματικές" για την καταστολή υβριστών, οδηγώντας σε bans όπου αυτό ήταν απαραίτητο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*