Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: "Θύμα" review bombing με το λανσάρισμά του στο Steam

*
Το Overwatch 2 κυκλοφόρησε μέσω Steam και αμέσως έλαβε σωρεία αρνητικών reviews από τους χρήστες της πλατφόρμας της Valve. Μέσα σε 15 ώρες από την προσθήκη του έφτασε τα 25.000 με το Steam να αναφέρει ότι είναι άκρως αρνητικά.

Τα στατιστικά του Steam αποκαλύπτουν ότι μόνο το 14% περίπου των κριτικών που υποβλήθηκαν από τους χρήστες είναι θετικές, με πολλούς παίκτες να επωφελούνται από την ευκαιρία να επικρίνουν το μοντέλο free-to-play αλλά και τα πολυδιαφημισμένα Hero Missions.


"Παρόλο που διατηρεί τον γοητευτικό του σχεδιασμό, το υπέροχο cast χαρακτήρων και μερικούς από τους καλύτερους χάρτες για multiplayer που έχω παίξει ποτέ, το Overwatch 2 συνοδεύτηκε από μερικές τεράστιες, θεμελιώδεις, υποβαθμίσεις που το αφήνουν με σοβαρά ελαττώματα", αναφέρει μια από τις κριτικές που έχει χαρακτηριστεί ως "πολύ χρήσιμη" στο Steam.

"Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ακόμα υπάρχει η εμπειρία που αγαπάω τόσο πολύ, αλλά έχει ζημιωθεί από αυτή την τεράστια απληστεία, οπότε δεν μπορώ να το προτείνω σε κανέναν", συνεχίζει.

Σύμφωνα με το SteamDB ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παικτών έφτασε τους 52.349 από τη στιγμή που λανσαρίστηκε κάνοντάς το 14ο πιο δημοφιλές στην πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*