Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus: Αποκαλύφθηκε το πρώτο παιχνίδι για τον Απρίλιο του 2023 (videos)

To Meet Your Maker της είναι ένα από τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Απρίλιο του 2023. Πρόσβαση σε αυτό θα έχουν τόσο οι κάτοχοι PlayStation 5, όσο και οι κάτοχοι PlayStation 4.

Ακόμα, ανακοινώθηκε η Deluxe Edition του τίτλου, που θα περιλαμβάνει το weapon skin “Sunclaw,” τα custodian skins “Desert Cyclops” και “Gilded Warrior,” συν το “Scorched Necropolis Deco Pack,” που αποτελείται από δύο building blocks (Limestone, Golden Age), δύο props (Winged Molding, Temple Light), ένα animated prop (Spinning Enigma), και οκτώ decals. Οι προπαραγγελίες για Xbox Series Χ, Xbox Series S και Xbox One μέσω του Microsoft Store έχουν ξεκινήσει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για την έκδοση για and PC (Steam), με έκπτωση 10%.


Το Meet Your Maker θα λανσαριστεί στι2 4 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series Χ, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*