Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus: Έρχεται Σαββατοκύριακο με δωρεάν πρόσβαση για όλους τους κατόχους PS5 και PS4

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με δωρεάν πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες του PlayStation Plus. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι κάτοχοι PS5 και PS4, από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ώρα 00:01 έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 23:59 θα μπορέσουν να απολαύσουν δωρεάν online gaming. Όσοι επιθυμούν να "εκμεταλλευτούν" την προωθητική αυτή ενέργεια θα πρέπει απλά να έχουν λογαρισμό στο PlayStation Network.

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος του Season of Play της Sony, που περιλαμβάνει επίσης νέα avatars, PlayStation Stars campaigns, eSports tournaments και εκπτώσεις σε προϊόντα.


Από τις 5 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμα τα νέα παιχνίδια του PlayStation Plus, με το lineup του μήνα να περιλαμβάνει τα: Lego 2K Drive (PS5, PS4) Powerwash Simulator (PS5, PS4) και Sable (PS5).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*