Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα με τους servers αντιμετωπίζουν ξανά οι παίκτες του Overwatch 2

*
Το Overwatch 2 συνεχίζει την δύσκολη πορεία του, καθώς αρκετοί παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους servers του παιχνιδιού, έπειτα από το πρόσφατο maintenance της Activision Blizzard που αφαίρεσε προσωρινά από το roster τους Bastion και Torbjörn.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, αναφέρεται πως οι δύο χαρακτήρες θα αφαιρεθούν προσωρινά για να γίνουν διορθώσεις σε ορισμένα bugs, με τον Bastion να μην είναι διαθέσιμος στα mods του παιχνιδιού και τον Torbjörn να είναι μόνο στο Quick Play.


Δυστυχώς για τους παίκτες του Overwatch 2, ακόμα και μετά το πρόσφατο maintenance υπάρχουν προβλήματα με την σύνδεση τους στους servers του παιχνιδιού. Αντίστοιχα και χρήστες του Battle.net δεν μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα, ανεξάρτητα αν δεν παίζουν το Overwatch 2. Τα πρόβλημα συνεχίζονται και με τους παίκτες του Overwatch σε κονσόλες που αδυνατούν να συνδέσουν τον λογαριασμό τους με το Battle.net για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα αντικείμενα τους στο νέο παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*