Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε νέο δωρεάν PC game στο GOG Winter Sale (trailer)

Οι χειμερινές εκπτώσεις της πλατφόρμας GOG συνεχίζονται και προσφέρεται ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι.

Λόγος γίνεται για το Lost Ruins το οποίο θα διανέμεται δωρεάν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου στις 4 μ.μ και προκειμένου να διεκδικήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε να λαμβάνετε διαφημιστικά emails από GOG. Το Lost Ruins είναι 2D side scroller όπου στο ρόλο ενός νεαρού κοριτσιού θα προσπαθήσετε να βρείτε απαντήσεις μέσα σε ένα παράξενο μέρος καθώς δεν έχετε καμία απολύτως ανάμνηση. Εξερευνήστε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο, καταπολεμήστε τρομερούς εχθρούς και προκλητικά bosses.


O τίτλος αναπτύχθηκε από την Altari Games και κυκλοφόρησε από τη Dangen Entertainment το 2021 με 59 βαθμολογία στο Metacritic και αυτή τη στιγμή κοστίζει €8,39 στο Steam. Σύμφωνα με τη CD Projekt, το συγκεκριμένο είναι το δεύτερο από τα πέντε παιχνίδια που θα διανέμεται δωρεάν στις χειμερινές εκπτώσεις του GOG, στις οποίες περιλαμβάνονται πάνω από 6.000 προσφορές και εκπτώσεις έως και 90% .

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*