Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το The First Descendant

H Nexon και η ομάδα ανάπτυξης Nexon Games, κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer για το free-to-play third-person cooperative action RPG shooter The First Descendant και επιπλέον ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες που θα τρέξει η beta σε PC. Πιο συγκεκριμένα, οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως και τις 26 Οκτωβρίου 2022. Θα υπάρξουν 10 χαρακτήρες ανάμεσα στους οποίους θα έχον την δυνατότητα να επιλέξουν οι παίκτες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να τοποθετήσουν το παιχνίδι στη wishlist τους και να εγγραφούν για την επερχόμενη beta στο Steam.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο παίκτης γίνεται Descendant, έχοντας ως αποστολή να πολεμήσει ενάντια στους εξωγήινους εισβολείς, προκειμένουνα προστατεύσει την ανθρωπότητα και να σώσει την ήπειρο Ingris.


Ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*