Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Resident Evil 4 Remake: Με microtransactions το The Mercenaries mode

*
Το “The Mercenaries” mode για το Resident Evil 4 Remake είναι διαθέσιμο, ως δωρεάν upgrade για τους κατόχους του τίτλου. Δυστυχώς, η κατεύθυνση που επέλεξε η Capcom με το εν λόγω mode είναι αυτή των microtransactions που βοηθούν τον παίκτη να ανταλλάξει «ισχύ» μέσα στο παιχνίδι με αληθινά λεφτά.

Στα ψηφιακά καταστήματα, οι παίκτες μπορούν ήδη να αγοράσουν «Weapon Exclusive Upgrade Tickets» τα οποία τους δίνουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν άμεσα την ειδική δύναμη του κάθε όπλου χωρίς να χρειαστεί να το ανεβάσουν level παίζοντας. Η συγκεκριμένη τακτική δεν πιστεύεται πως θα προκαλέσει πρόβλημα στην ισορροπία του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα γλυτώνει πάρα πολύ χρόνο σε αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν.


Στον τίτλο, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν «spinels», τα οποία χρησιμοποιούνται για να αγοραστούν αυτά τα tickets μέσα στο παιχνίδι. Διαφορετικά, μπορούν απλά να πληρώσουν $10 για να αποκτήσουν πέντε από αυτά. Δεν είναι γνωστό το πόσο θα ενοχλήσει αυτή η δυνατότητα, αλλά σίγουρα πρόκειται για τακτική pay-to-win.

Επιπλέον, παρατηρήθηκε πως από το cast των χαρακτήρων λείπουν δύο πρωταγωνιστές – ο Albert Wesker και η Ada Wong, οι οποίοι υπήρχαν στο αρχικό The Mercenaries.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*