Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rocket League: Εξαγριωμένοι οι παίκτες με την αφαίρεση του player-to-player trading

*
Οι παίκτες του Rocket League εξαγριώθηκαν μετά την ανακοίνωση ότι σύντομα δεν θα μπορούν να ανταλλάσσουν αντικείμενα με άλλους. Η developer Psyonix έκανε γνωστό ότι από στις 5 Δεκεμβρίου θα αφαιρεθεί η λειτουργία player-to-player trading από τον τίτλο. Το studio αναφέρει ότι η αλλαγή γίνεται προκειμένου το Rocket League να "ευθυγραμμιστεί" με άλλα παιχνίδια της μητρικής της εταιρείας, Epic Games, στα οποία επίσης δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή αντικειμένων. Η Psyonix σημειώνει ότι με την αφαίρεση της εν λόγω λειτουργίας ανοίγει ο δρόμος για να την εμφάνιση οχημάτων του Rocket League σε άλλα παιχνίδια της Epic Games και αυτό το αποκαλεί ως “cross-game ownership”.

Η κοινότητα του Rocket League στη σελίδα του παιχνιδιού στο Reddit είναι πλέον γεμάτη από νέες δημοσιεύσεις, καθεμία με πολλές θετικές ψήφους, που επικρίνουν την απόφαση.


"Ξέρετε ότι μια ιδέα είναι απαίσια όταν η πρώτη αντίδραση πολλών ανθρώπων είναι «χα, αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο", έγραψε ο χρήστης του Reddit, AllStreetsEnd. "Είναι πραγματικά καταθλιπτικό γιατί, ενώ δεν κάνω εμπόριο προσωπικά, ξέρω ότι είναι το πάθος ορισμένων ανθρώπων".

"Αυτό σημαίνει ότι κυριολεκτικά αγνοείς μια μεγάλη μερίδα της κοινότητας. Το στυλ ήταν πάντα το βασικό συστατικό αυτού του παιχνιδιού, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να αγοράσουμε στυλ από την epic για $19,99, έχω δίκιο;"



"Αυτή είναι η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσε να ληφθεί για οποιοδήποτε παιχνίδι", πρόσθεσε ο χρήστης Cyne_wave. "Δεν ξέρετε τι έχουν δημιουργήσει το Counter-Strike και το Team Fortress 2 με τις αγορές αντικειμένων τους; Το εμπόριο είναι αυτό που δημιούργησε ένα ολόκληρο υποείδος αυτής της κοινότητας".

"Καταργούν τις συναλλαγές γιατί σκοτώνουν τις πωλήσεις τους και αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος", λέει ο HawaiianSurfer. "Αντί να αγοράσουν ένα υπερτιμημένο decal με 2000 credits, οι παίκτες τo παίρνουν από άλλους με ελάχιστο κόστος".

"Με την εξάλειψη αυτού του οικονομικού μοντέλου, από καταναλωτήσε καταναλωτή, αναγκάζουν τους παίκτες να πάρουν αυτά που θέλουν σε πλήρη τιμή από το κατάστημα της Rocket League".
Just a thought
byu/Brief-Detail-6191 inRocketLeague
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*