Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rocket League και Nike γιορτάζουν το Μουντιάλ (trailer)

Το επόμενο μεγάλο event του Rocket League είναι το Nike FC Cup, που θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Πραγματοποιείται με αφορή το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατά και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ένα νέο Fan Clash Event, ένα νέο limited-time mode με τη σφραγίδα της Nike, πολλές δοκιμασίες και ανταμοιβές αλλά και νέα αντικείμενα στο κατάστημα του παιχνιδιού.

Στο Nike FC Showdown Mode θα έχετε την ευκαιρία να μετέχετε σε αγώνες 4v4, στη νέα Champions Field (Nike FC) Arena. Ολοκληρώνοντας τα Nike FC Cup Challenges, θα ξεκλειδώσετε Decals και Player Banners από περισσότερες από 40 χώρες. Το Item Shop θα αποκτήσει και μια "εικόνα" που ταιριάζει στο στυλ της Nike, με αντικείμενα όπως το Nike CR7 Pack του Cristiano Ronaldo ή τα Nike Phantom GT - Copper, Nike Tiempo - Copper και Nike Air Zoom Mercurial - Copper Decals.


Δεν θα είναι όλο το περιεχόμενο διαθέσιμο εξ' αρχής. Από τις 17 Νοεμβρίου θα έχετε πρόσβαση στις δοκιμασίες και το Fan Clash, ενώ το FC Showdown θα ξεκινήσει στις 30 του μήνα, με αντικατάσταση τη κλασσικής μπάλας από μία της Nike.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*