Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές αλλαγές έρχονται με το νέο major update του MultiVersus

*
Η Player First Games κυκλοφόρησε ένα νέο major update για το MultiVersus, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο gameplay και τους χαρακτήρες του.

Το 1.02 patch του παιχνιδιού διαθέτει αρκετά nerfs και buffs για τους 18 χαρακτήρες, με σκοπό να προσφέρει ένα ικανοποιητικό balance, ενώ σημαντικές αναπροσαρμογές θα υποστούν τα hitboxes, hurtboxes και projectiles. Τα hitboxes και hurtboxes είναι πλέον κοντά στις σιλουέτες των χαρακτήρων, βελτιώνοντας έτσι προβλήματα που προσφέρουν “άδικα πλεονεκτήματα” στους παίκτες. Στο κομμάτι των projectiles, η Player First Games απλοποίησε τον τρόπο λειτουργίας τους, ώστε να διευκολύνει τον έλεγχο των παικτών στην μάχη, ενώ προστέθηκε η δυνατότητα καταστροφής των απλών projectile εάν έρθουν σε μετωπική σύγκρουση. Για τα δυνατότερα projectiles θα υπάρχει η ικανότητα να διαπερνούν τα απλά projectiles στην αντίστοιχη σύγκρουση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*