Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκέψεις από τη Microsoft για προσθήκη διαφημίσεων σε free to play games

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, η Microsoft σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προσθέσει διαφημίσεις όπως πινακίδες ή αφίσες στα free to play games της. Το παραπάνω εντάσσεται στην προσπάθεια της αμερικανικής εταιρείας να προσφέρει στους developers περισσότερες ευκαιρίες να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους. Για την ώρα, η ίδια δεν ενδιαφέρεται να έχει μερίδιο από τα εν λόγω διαφημιστικά έσοδα.

Βεβαίως, η Microsoft γνωρίζει ότι μια τέτοια κίνηση πιθανό να επιφέρει αντιδράσεις εκ μέρους μια ομάδας των παικτών, κυρίως λόγω των microtransactions που ήδη υπάρχουν στα free to play games και των εσόδων από τα streams.


"Κινείται προσεκτικά και σκοπεύει να δημιουργήσει κάτι σαν "ιδιωτικό marketplace", όπου μόνο επιλεγμένες φίρμες θα τοποθετούν διαφημίσεις στα παιχνίδια, με τέτοιο τρόπο που να μην δημιουργούνται προβλήματα στην εμπειρία του gameplay", αναφέρουν πηγές του Business Insider.

Με βάση πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα, τα αρχικά πλάνα προβλέπουν ότι τέτοιου είδους διαφημίσεις θα περιληφθούν με τη μορφή ψηφιακών πινακίδων σε ένα car racing game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*