Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sonic Symphony World Tour 2024: Ανακοινώθηκε περιοδεία συμφωνικής ορχήστρας με μουσική από τη σειρά Sonic (trailer)

Η SEGA ανακοίνωσε το Sonic Symphony World Tour 2024, μια περιοδεία που θα μαγέψει το κοινό με αγαπημένες μουσικές της σειράς Sonic, ερμηνευμένες από συμφωνική ορχήστρα. Η περιοδεία αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και να διαρκέσει μέχρι και το 2024, ταξιδεύοντας σε δεκάδες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο setlist της περιοδείας θα περιλαμβάνονται επιλεγμένα κομμάτια από την 30ετή πορεία του gaming franchise με τον μπλε σκαντζόχοιρο, από τα κλασικά 8-bit μέχρι και τα πιο μοντέρνα κομμάτια rock και EDM. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο οι πρώτες δύο συναυλίες. Η πρώτη θα είναι στο Barbican Hall (Λονδίνο) στις 16 Σεπτεμβρίου 2023 και η δεύτερη στο Dolby Theatre (Los Angeles) στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*