Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα ύψη ο αριθμός των παικτών του Overwatch 2

*
Περισσότεροι από 25 εκ. παίκτες ασχολήθηκαν με το Overwatch 2 κατά το πρώτο δεκαήμερο της κυκλοφορίας του, όπως ανακοίνωσε η Blizzard. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά αυξημένος συγκριτικά με τα 15 εκ. παίκτες που συγκέντρωσε ο προκάτοχός του σε πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέσα σε τρεις μήνες. Υπάρχει όμως και η διαφορά ότι το Overwatch 2 είναι free to play, ενώ το άλλο κόστιζε όσο ένα ΑΑΑ game. Σύμφωνα με τη Blizzard, ο ημερήσιος αριθμός παικτών της πρόσφατης κυκλοφορίας είναι τριπλάσιος από εκείνος του πρώτου τίτλου.

"Το λανσάρισμα του Overwatch 2 είναι μια τόσο σημαντική στιγμή για τη Blizzard. Είμαστε ενθουσιασμένοι που νέοι παίκτες από όλο τον κόσμο μπήκαν στο γεμάτο ζωή σύμπαν του Overwatch και καλωσορίζουμε την υπάρχουσα κοινότητα της Blizzard", δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Mike Ybarra.


"Αυτή είναι μόνο η αρχή- υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες για να εξερευνήσει κάποιος στον κόσμο του Overwatch και προσμένουμε τη στιγμή που οι παίκτες θα βιώσουν όλα όσα ετοιμάζει η ομάδα για το live game".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*