Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam Deck: Γοητευμένοι από τις αναθυμιάσεις των αεραγωγών οι κάτοχοι - Σταματήστε τη συνήθεια λέει η Valve

*
H Valve ζητάει από τους κατόχους Steam Deck να σταματήσουν να μυρίζουν τις οσμές που προέρχονται από τους αεραγωγούς της φορητής κονσόλας. Η συνήθεια αυτή έχει γίνει κάτι σαν meme στο Steam Deck subreddit, επειδί όπως λένε η μυρωδιά είναι αρκετά καλή. Αναζητώντας με τη λέξη "smell", εκεί θα βρει κάποιος δεκάδες αναρτήσεις. Μάλιστα υπάρχει και η παράκληση προς τη Valve να κυκλοφορήσει κολώνια Steam Deck ή αρωματικό κερί.

Η Valve δεν θα γνώριζε τα παραπάνω αν ο χρήστης του Reddit, Metapod100 δεν είχε κοινοποιήσει μια εικόνα από την απάντηση που έλαβε μέσω του Steam Support. Η ερώτησή του ήταν, κατά πόσο είναι ασφαλής η εισπνοή των αναθυμιάσεων που βγαίνουν από τη γρίλια στην κορυφή του Steam Deck.


Η απάντηση από τον Sandler του Steam Support αναφέρει: "δεν υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια με τη γενική χρήση" του Steam Deck, αλλά "θα πρέπει να αποφεύγεται η απευθείας εισπνοή από τους αεραγωγούς της συσκευής". Ο Sandler ανέφερε γενικές συστάσεις που δίνονται για όλα τα ηλεκτρονικά, ότι δεν πρέπει να εισπνέονται αναθυμιάσεις από συσκευές.

"Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι ένα meme", απάντησε ο Sandler στον Metapod100, «αλλά παρακαλούμε να αποφύγετε αυτή τη συμπεριφορά για την ασφάλεια της υγείας σας".

Πάντως ο Metapod "δεν πτοείται" και δηλώνει ότι δεν θα κόψει αυτή τη συνήθεια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*