Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο διάστημα θα σας στείλει το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

*
To Epic Games Store αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο παιχνίδι που θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους κατόχους PC. Αν είστε λάτρης των περιπετειών στο διάστημα, τότε πολύ πιθανό να λατρέψετε το Deliver Us Mars της KeokeN Interactive. Θα μπορέσετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας, δίχως το οποιοδήποτε κόστος, από τις 23 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται δέκα χρόνια μετά από την αποστολή Fortuna και η ανθρωπότητα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον αφανισμό της. Μετά από ένα μυστηριωδες σήμα κινδύνου από τον πλανήτη Άρη, η νεαρή αστροναύτης Kathy Johanson εντάσεται στο πλήρωμα του Zephyr για μια τελευταία αποστολή. Πρέπει να ανακτήσουν τα αποικιακά πλοία ARK που έκλεψε η μυστηριώδης Outward, προκειμένουν να διασφαλιστεί η επιβίωση του ανθρώπινου είδους.


Τα δωρεάν παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας είναι το EARTHLOCK και το Surviving the Aftermath. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*