Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον "αυτόματο" βάζει την υποστήριξη του Gwent η CD Projekt Red (video)

Μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του Gwent έλαβε η CD Projekt Red, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως βάζει την υποστήριξη του παιχνιδιού στον "αυτόματο".

Όπως αναφέρει η CD Projekt Red, την υποστήριξη για το card game από το σύμπαν του Witcher θα συνεχίσει μια μικρή ομάδα από developers, ενώ παράλληλα θα προσφέρει την επιλογή στους παίκτες να προτείνουν τις μελλοντικές αλλαγές στις κάρτες του παιχνιδιού. Η απόφαση για την συμμετοχή του κοινού ήρθε από τον director του Gwent, Vlad Tortsov μιλώντας σχετικά με το roadmap για το περιεχόμενο που θα λάβει ο τίτλος το 2023. Σύμφωνα με τον Vlad Tortsov η συμμετοχή των παικτών θα βοηθήσει το υπάρχων card pool για να βελτιωθεί το meta, ώστε να μην δημιουργούνται νέα rotations από τη πλευρά της εταιρείας.

Το Gwent θα λάβει τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο του 2023 τρία νέα expansions που θα προσθέσουν τις τελευταίες 72 κάρτες που θα λάβει το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*