Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Ubisoft και Riot Games για την αντιμετώπιση της τοξικότητας στο online gaming

*
Οι Ubisoft και Riot Games ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για ένα ερευνητικό πρόγραμμα, σχετικά με την τοξικότητα μεταξύ παικτών στο online gaming.

Οι δύο εταιρείες επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον, που να εξασφαλίζει μια ευχάριστη εμπειρία για τους χρήστες του. Το πρόγραμμα, με την ονομασία “Zero Harm in Comms”, στοχεύει στη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, που θα είναι κοινή μεταξύ βιομηχανιών, δηλαδή ανάμεσα σε console και PC gaming. Αυτή η βάση δεδομένων θα εμπλουτίζεται με in-game data, τα οποία θα συνεισφέρουν στη βελτιστοποίηση μιας εργαλειοθήκης AI. Η εργαλειοθήκη, με τη σειρά της, θα εντοπίζει και θα αντιμετωπίζει αθέμιτες συμπεριφορές παικτών στο online gaming.


Οι Ubisoft και Riot σκοπεύουν να ανακοινώσουν τα ευρήματα του ερευνητικού προγράμματός τους μέσα στο 2023. Μέσα στον επόμενο χρόνο δηλαδή, θα μάθουμε περισσότερα για το ενδιαφέρον αυτό project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*