Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα εκτός πρίζας οι servers του Dragon Quest Tact

*
Το free-to-play strategy RPG Dragon Quest Tact θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο από τις 29 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 10:00, όπως ανακοίνωσαν η Square Enix και η Aiming. Αυτό αφορά μόνο την έκδοση του τίτλου για τις δυτικές χώρες, η οποία λανσαρίστηκε για iOS και Android στις 27 Ιανουαρίου 2021. Η ιαπωνική έκδοση δεν φαίνεται να επηρεάζεται από αυτή την απόφαση και οι servers της θα συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά.

Με σχετική ανακοίνωσή τους, οι δύο εταιρείες ευχαρίστησαν όλους ασχολήθηκαν με το παιχνίδι ως τώρα. Σημειώνουν ότι προσπάθησαν να προσφέρουν καθημερινά μια εμπειρία που θα ήταν καλύτερη από αυτή της προηγούμενης ημέρας. Όμως είναι πλέον πολύ δύσκολο η ποιότητα να συνεχίσει να παραμένει σε υψηλό επίπεδο, οπότε πάρθηκε η απόφαση να τερματιστεί η λειτουργία του app. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*