Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το original Call of Duty Warzone

*
H Activision έβαλε τέλος στη λειτουργία του Call of Duty Warzone. Το The free-to-play battle royale game λανσαρίστηκε τον Μάρτιο του 2020 και έγινε μεγάλη επιτυχία, προσελκύονται πάνω από 100 εκ. παίκτες μέσα σε 13 μήνες. Τον Νοέμβρη του 2022 υπήρξε μια διακοπή στη δράση για περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου η Activision να ετοιμαστεί για την κυκλοφορία του Warzone 2.0. Στη συνέχεια, το original Warzone έγινε εκ νέου διαθέσιμο ως Warzone Caldera, παίρνοντας το όνομά του από τον χάρτη που είναι εμπνευσμένος από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος αντικατέστησε τον Verdansk.

Στο Caldera οι παίκτες είχαν πρόσβαση σε όλα τα skins και τα όπλα του είχαν αγορασει ή ξεκλειδώσει σε τρία παιχνίδια Call of Duty τα οποία δεν είναι συμβατά με το νέο Warzone.


Τον περασμένο Ιούνιο η Activision γνωστοποίησε τα πλάνα της να σταματήσει την υποστήριξη του παιχνιδιού, προκειμενου να επικεκντρωθεί σε νέο περιεχόμενο για το Call of Duty. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*