Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το επιπλέον περιεχόμενο για το Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

*
Η ενεργή ανάπτυξη για το Vampire: The Masquerade - Bloodhunt ολοκληρώνεται, όμως το παιχνίδι θα παραμείνει διαθέσιμο online. Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης, Sharkmob έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του vampiric battle royale shooter. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, δεν θα υπάρξουν νέα updates.

"Από τότε που κυκλοφόρησε, βρισκόμασε σε ένα ταξίδι για να ενθουσιάσουμε και να ευχαριστήσουμε τους παίκτες, ωστόσο, ενώ έχουμε μια καταπληκτική και πολύ αφοσιωμένη κοινότητα, δεν καταφέραμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα που απαιτείται για τη συνέχιση της ανάπτυξης", γράφει η Sharkmob. «Αυτό μας οδήγησε στην απόφαση να σταματήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Bloodhunt".


"Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους servers σε λειτουργία για όσο διάστημα έχουμε μια ενεργή βάση παικτών και κοινότητα", συνεχίζει η ανάρτηση στο blog.

H Sharkmob αποκαλύπτει ότι ένα σύστημα ψηφοφορίας παικτών θα εισαχθεί για να παραμείνει Bloodhunt να νιώθει φρέσκο και ζωντανό, αλλά προς το παρόν δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα σταματήσουν τα microtransaction έναντι πραγματικών χρημάτων. Ως τότε θα είναι πιο εύκολο να κερδίζετε tokens, που μετά από αυτή την ημερομηνία θα είναι δυνατό να τα εξαργυρώσετε για να αποκτήσετε cosmetics και άλλα αντικείμενα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*