Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Knockout City σε PC

*
Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση για το τέλος του Rumbleverse, έρχεται η ίδια ακριβώς ανακοίνωση, αυτή την φορά για το Knockout City της ΕΑ. O Game Director, Jeremy Russο μοιράστηκε τα νέα με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω ενός blog στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. (Link 1) Σε αυτό, δηλώνει πως ο τίτλος διακόπτει την λειτουργία των online servers του στις 6 Ιουνίου 2023. Μετά απο αυτή την ημερομηνία, το Knockout City δεν θα είναι πλέον playable. Η τουλάχιστον όχι στην τωρινή του μορφή. Η Season 9 θα είναι η τελευταία για το παιχνίδι της EA, που έχει θέμα το Dodgeball. Στο άρθρο, ο Russo μιλά για τις λεπτομέρειες της τελευταίας season και δηλώνει πως αναπτύσσεται μια έκδοση για private servers, προκειμένου το παιχνίδι να ζήσει για πάντα αν οι παίκτες το επιθυμούν.

Το τελευταίο νέο είναι ευχάριστο για τους παίκτες που απολαμβάνουν το Knockout City, καθώς θα μπορούν να στήσουν έναν ιδιωτικό server τρέχοντας το εκεί και να συνεχίσουν να το παίζουν. Είναι η ιδανική λύση για το πρόβλημα των τίτλων που είναι μόνο online, αλλά δεν αποφέρουν κέρδη με αποτέλεσμα οι παίκτες που δαπάνησαν χρόνο και χρήμα να χάνουν κάτι που τους ανήκει δικαιωματικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*