Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Big Bag event με τον Eminem αποκάλυψε το μέλλον του Fortnite (trailer)

Η συναυλία που έδωσε ο Eminem στο Fortnite, αποκάλυψε το μέλλον του δημοφιλούς Battle Royale. Κατά τη διάρκεια του Big Bang event, αρχικά όλοι συγκεντρώθηκαν στο πρώτο νησί, όπου εκτοξεύτηκε ένας πύραυλος, συνετρίβη ένας μετεωρίτης και μια μαύρη τρύπα κατάπιε τα πάντα. Οι παίκτες κατέληξαν σε μια σειρά από portals με διαφορετική θεματολογία.


Με τον τρόπο αυτό, η Epic Games ανακοίνωσε τρία νέα live service games που έρχονται στο Fortnite. Το LEGO Fortnite στις 7 Δεκεμβρίου, το Rocket Racing μια μετά μετά και το Fortnite Festival στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Το πρώτο trailer για το Rocket Racing θα προβληθεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023.


To LEGO Fortnite είναι το απόλυτο survival crafting LEGO adventure. Το σημείο όπου συγκρούονται τα τουβλάκια με τον κόσμο που έχει δημιουργήσει η Epic Games, σχεδιασμένο για να προωθήσει τη δημιουργικότητα σε όλες τις ηλικίες. Πάνω από 1.200 ενδυμασίες του Fortnite θα αποκτήσουν τη LEGO έκδοσή τους.

Το Rocket Racing είναι ένα arcade racer, δημιουργία της Psyonix, με έντονο ανταγωνισμό, υψηλές ταχύτητες και διασκέδαση με παρέα.

Μια μουσική γιορτή είναι το Fortnite Festival, δημιουργία της Harmonix, όπου θα αναδείξετε το ταλέντο σας είτε solo, είτε ως μπάντα με την παρέα σας.

Το Fortnite κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series s, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Epic Games Store) και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*