Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το φθινόπωρο η κυκλοφορία του Call of Duty Warzone Mobile

*
Ο Bobby Kotick, CEO της Activision Blizzard, επιβεβαίωσε ότι το Call of Duty Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο του 2023. Η πολυπόθητη αυτή επιβεβαίωση ήρθε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της υπόθεσης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, έναντι $69 δισεκατομμυρίων.

Το Call of Duty Warzone Mobile αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις Shanghai, Beenox, Digital Legends και Solid State. Μέχρι πρότινος, το free-to-play battle royale της Activision για φορητές συσκευές και smartphones με iOS και Android ήταν γνωστό πως θα κυκλοφορήσει εντός του 2023. Πλέον όμως έχουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το λανσάρισμά του, ενώ καθώς πλησιάζει, το Call of Duty: Mobile θα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην… απόσυρση.

Το Call of Duty: Mobile αναπτύχθηκε από την Timi της Tencent και κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Τον Μάιο του 2022 είχε ξεπεράσει σε downloads τα 650 εκατομμύρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*