Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Honkai: Star Rail θα κυκλοφορήσει για PC, iOS και Android στις 26 Απριλίου (trailer)

H εταιρεία ανάπτυξης miHoYo ανακοίνωσε πως το Honkai: Star Rail, ένα space fantasy RPG, θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις 26 Απριλίου.

Ο εν λόγω τίτλος θα κυκλοφορήσει για PC μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αλλά και μέσω του Epic Games Store. Επίσης, θα διανεμηθεί και για κινητά μέσω Play Store και App Store αντίστοιχα. Η miHoYo ανακοίνωσε πως οι εκδόσεις για PlayStation 5 και PlayStation 4 βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης.


Το Honkai: Star Rail είναι ένα space fantasy RPG που θα σας ταξιδέψει σε άγνωστους προορισμούς. Η πλοκή της ιστορίας ενισχύεται σημαντικά από διάφορους μύθους του διαστήματος και το σύστημα μάχης αποτελείται από στοιχεία turn-based. Θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε αχανείς λαβύρινθους και να εξερευνήσετε πολλές τοποθεσίες. Η προσπάθεια σας θα ανταμείβεται συνεχώς και στην πορεία θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές εκπλήξεις.

Ο πρωταγωνιστής θέτει ως σκοπό ζωής μα εξερευνήσει κάθε πτυχή του γαλαξία και συγκεκριμένα να μάθει τι κρύβεται πίσω από το Cancer of All Worlds. Οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν ο,τι βρίσκεται στο διάβα τους και να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά τοπία και πολιτισμούς. Η ιστορία ξεκινάει στο Herta Space Station όπου εκεί πληροφορείστε σχετικά με την αποστολή σας. Μετέπειτα, θα μεταβείτε στο Jarilo-VI και θα συναντήσετε αμέτρητους εχθρούς, παγωμένους από το ψύχος του χιονιά. Το Honkai: Star Rail θα περιλαμβάνει αμέτρητες ανταμοιβές και bonus όπως τα 40 Star Rail Passes και 1600 Stellar Jade, τα οποία θα είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του οπλοστασίου σας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*