Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles έρχεται και στην Ευρώπη (video)

Η NIS America ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles σε Ευρώπη και Αμερική και δημοσίευσε το trailer για το Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom. Στο πακέτο περιλαμβάνει και το Rhapsody II: Ballad of the Little Princess.

Ζήστε τον αρμονικό συνδυασμό της ιστορίας και του τραγουδιού στο Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles, συνέχεια του Rhapsody: A Musical Adventure, μέσα από δύο σαγηνευτικά RPGs. Οι δύο τίτλοι έρχονται για πρώτη φορά στη Δύση, με βελτιωμένα γραφικά, μαγευτική μουσική και αξιαγάπητους χαρακτήρες.


Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, Cornet, η νεαρή Kururu ξεκινάει το ταξίδι για να βρει τον δικό της πρίγκιπα στο Rhapsody II: Ballad of the Little Princess. Ο τίτλος αυτός έρχεται με περισσότερα τραγούδια, ένα νέο σύστημα μάχης turn-based και μια καινούργια, αλλά ταυτόχρονα γνώριμη ιστορία.

Στο Rhapsody III: Memories of Marl Kingdom μέσα από μια σειρά γοητευτικών κεφαλαίων έρχεται η κατάληξη των ιστοριών των χαρακτήρων της σειράς Rhapsody. Ζήστε τα γεγονότα που συμβαίνουν πριν, κατά την διάρκεια και μετά τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και ενός εγκάρδιου φινάλε για την μητέρα της Cornet, Cherie. Το ανανεωμένο σύστημα μάχης ξεχωρίζει με την δυνατότητα συνδυασμού επιθέσεων από χαρακτήρες και την προσθήκη κάμερας 3D.

Το Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles θα κυκλοφορήσει για Playstation 5, Nintendo Switch και PC μέσω Steam την 1η Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*