Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Rocket League ντύνεται σε στυλ Star Wars

*
Ο κόσμος του Rocket League ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν μακρινό γαλαξία, καθώς η Psyonix ανακοίνωσε μια σειρά από αυτοκίνητα εμπνευσμένα από το Star Wars. Ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από μερικά από τα πλέον δημοφιλή droids, όπως τα R2-D2, C-3PO, BB-8 και K-2SO. Για όλα υπάρχουν αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα, ρόδες και animated toppers. Τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα στις 4 Μαΐου 2023, με αφορμή τους εορτασμούς για τη Star Wars Day και θα μπορέσετε να τα αποκτήσετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του παιχνιδιού. Τα R2-D2 και BB-8 packs θα κοστίζουν 800 credits (περίπου $7) και περιλαμβάνουν αυτοκόλλητα, ρόδες και ένα topper, ενώ αυτά των C-3PO ΚΑΙ K-2SO θα έχουν τιμή 500 credits ($4,99) και δεν θα προσφέρουν αυτοκόλλητα.

Τέλος, η Psyonix θα προσφέρει σε όλους δωρεάν ένα “Rust Bucket” player title και ένα R2-D2 (Twin Suns) player banner, που θα βρείτε στο Item Shop από τις 4 Μαΐου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*