Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Sims 5 ανακοινώθηκε ως Project Rene και το The Sims 4 έγινε free-to-play (video)

EA και Maxis ανακοίνωσαν το The Sims 5 κατά τη διάρκεια του Behind the Sims Summit Stream. Το εν λόγω stream είχε προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου 2022, την ίδια ημέρα με την μετατροπή του The Sims 4 σε free-to-play για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Για την ακρίβεια, το επόμενο παιχνίδι του δημοφιλούς franchise αποκαλείται με το κωδικό όνομα Project Rene. Το stream αποκάλυψε κάποια πρώτα πλάνα από τον επερχόμενο τίτλο, στον οποίο θα είναι εφικτή η επεξεργασία του μεγέθους και του σχήματος των αντικειμένων, ενώ θα υπάρχουν και νέα εργαλεία που θα βοηθούν στην πιο λεπτομερή διακόσμηση των διάφορων χώρων του κόσμου του.


Για την ώρα δεν ξέρουμε τις πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Project Rene, ούτε και την ημερομηνία λανσαρίσματός του. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Behind the Sims Summit stream παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*