Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το update της Season 3 για το Call of Duty: Warzone δημιούργησε ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη Virgin Media

*
Το λανσάρισμα της Season 3 του Call of Duty: Warzone οδήγησε σε ρεκόρ επισκεψιμότητας για την Virgin Media. Συγκεκριμένα η νέα σεζόν του Call of Duty: Warzone έγινε διαθέσιμη την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 στις 17:00 στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα να είναι η πιο πολυάσχολη μέρα της Virgin Media για το 2022.

Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η μόνη φορά που το δίκτυο της ήταν πιο απασχολημένο, ήταν στις 28 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, που η μετάλλαξη όμικρον του COVID-19 κράτησε τους ανθρώπους στα σπίτια τους, την ίδια μέρα που το Amazon Prime Video έκανε stream έξι αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League. Μεταξύ 16:00 και τα μεσάνυχτα στις 27 Απριλίου 2022, ο μέσος πελάτης της Virgin Media κατανάλωσε 12,1 GB δεδομένων, με την εταιρεία να δηλώνει ότι πρόκειται για αύξηση 29% σε σχέση με μια εβδομάδα πριν.


Κατά την βραδινή περίοδο μεταξύ 20:00 και 22:00 η κίνηση ήταν 11% υψηλότερη από το κανονικό και 23.8% υψηλότερη από την προηγούμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική εταιρεία αναγνωρίζει το Call of Duty ως "υποκινητή" για ρεκόρ επισκεψιμότητας στο δίκτυό της. Το 2021 η κυκλοφορία της Season 2 του Call of Duty: Warzone, οδήγησε εκείνη την περίοδο να καταγραφεί ως η πιο πολυάσχολή μέρα, με τον μέσο χρήστη να κατεβάζει 20,77 GB δεδομένων σε διάστημα 24 ωρών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*