Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Warhammer 40,000: Warpforge είναι ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι με κάρτες (trailer)

Το Warhammer 40,000: Warpforge είναι ένα free to play card game, που θα κυκλοφορήσει το 2023, για PC (Steam), iOS και Android, με πλήρη υποστήριξη για cross-platform. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Everguild, δημιουργός του The Horus Heresy: Legions ενός παιχνιδιού με κάρτες που είναι εμπνευσμένο από τον εμφύλιο πόλεμο των Space Marines, που τοποθετείται την 31η χιλιετία.

Όμως, τα γεγονότα του Warpforge διαδραματίζονται την 41η χιλιετία. Σύμφωνα με την Everguild, κατά το λανσάρισμα θα περιλαμβάνονται οι στρατοί αρκετών παρατάξεων και θα ακολουθήσουν και άλλοι, με τη μορφή expansions. Στο trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια επιβεβαιώνονται οι Space Marines, οι Chaos Space Marines, οι Eldar, οι Necrons, οι Orks και οι Tyranids.


Κάθε παράταξη του Warpforge θα έχει το δικό της single-player campaign. Τέλος στα competitive modes θα περιλαμβάνονται τα draft και constructed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*